sunnuntai 22. toukokuuta 2022

KEVÄTKAUSI OHITSE, KESÄLOMA KUTSUU!!

 Kevätkaudella saimme nauttia runsaslumisesta talvesta, joten pääsimme hiihtämään ja nauttimaan mäenlaskusta. Muutamat ryhmät osallistuivat kaupungin järjestämään hevosaiheeseen lumiveistoskilpailuun. 

Perhepartiolaiset ainakin askartelivat ja vierailivat lintutornilla ja rakensivat hyönteishotellit. Sudenpennut, tarpojat ja samoajat tutustuivat Haminan kaupunkiin vierailemalla kaupunginmuseossa, opastetulla kierroksella linnoituksen alueeseen sekä osallistumalla kaupunkisuunnistukseen. 

Ryhmissä on myös harjoiteltu kädentaitoja huovuttaen ja opeteltu kuinka puukolla tehdään kiehisiä.

Tulevan kesän leireihin Kajastukseen ja Kajoon ilmottautui muutama, joilta toivottavasti kuulemme sitten leirikuulumisia syksyllä.

Tämän hetkisen tiedon mukaan sudenpentujen ja seikkailijoiden ryhmät ovat täynnä syksyä ajatellen, joten niihin emme pysty ottamaan uusia partiolaisia. Jos ryhmissä tulee vapaita paikkoja, niin niistä informoidaan "ryhmät"-sivulehdelle.

Syyskausi alkaa elo-syyskuun vaihteessa ja omien laumojen ja vartioiden vetäjät informoivat teitä päivämääristä ja ajoista omissa whatsapp-ryhmissä.

Aurinkoista kesää kaikille!!